Grup de Suport

[blockquote]Les 9 persones imputades no estan soles. I això és perquè la motivació i els esdeveniments que han portat a aquesta situació no són en cap cas motius personals, sinó que són els caps de turc d’un moviment públic amb interessos col·lectius de defensa del territori.[/blockquote]

El febrer del 2012 un grup de persones decideix unir esforços per evitar l’empresonament dels activistes contra el Pla Caufec i crea la campanya “Ni muts ni a la gàbia”.

L’estratègia d’aquesta campanya es basa en la informació i participació ciutadana: recull de signatures, xerrades obertes a la població, divulgació i activitats diverses dins i fora del municipi d’Esplugues. El grup de suport s’organitza per aconseguir la màxima adhesió possible de la societat i de l’Ajuntament buscant el posicionament d’ambdues parts.

“Ni muts ni a la gàbia” troba desproporcionada la pena que es demana i pretén posar de manifest que protestar comporta tenir problemes amb la justícia. Els encausats són una part d’un tot triada aleatòriament per a ser castigada.

Si el conflicte és i ha estat social i polític la solució també ho ha de ser.

 

 

Loading